«Folk i Stjernen»: Benjamin Løvdal

Stjernens U21-spiller Benjamin Løvdal har definitivt en å slektes på, og har selv vært med på mye moro på isen.

Av Geir Karlsen/Stjernen Hockey

Benjamin Løvdal (20) begynte på hockeyskolen i Stjernen da han var fire år gammel, og har gått gradene i klubbens ungdomsavdeling siden. Denne sesongen har han vært en del av Stjernens U21-lag. Ifølge Eliteprospects, har han hittil 214 kamper til sammen for U18, U20 og U21, med 57 poeng fordelt på 18 mål og 39 målgivende pasninger.

LES OGSÅ: Stjernen markerer 60 år med 60 gamle og nye helter (Demokraten+)

Han forteller at han trives godt, og har et tett og fint forhold til sin far, Stjernen-legenden Ørjan, som nå er markedssjef i klubben. Han bidrar også frivillig i klubben, og jobber med U10 så ofte han har mulighet.

Benjamins hittil beste minne i klubben er fra 2015. U15, U16 og U20 tok NM-gull samtidig, og han synes det var veldig morsomt å få ta del i norsk hockeyhistorie.

LES OGSÅ: Andreas Heier vokste opp med tommelen til fatter'n og mammas matpakker (Demokraten+)

Stjernen har bidratt til å forme Løvdal både som spiller og person. Han forteller om et sterkt og unikt samhold internt i laget som betyr mye for ham. Han tror ikke man finner en så bra kultur og samhold i andre idretter.

Ved siden av hockeyen jobber Benjamin for Vegg og Tak Assistanse, mens han søker seg inn på Høgskolen i Østfold for å utdanne seg til førskole- eller barnehagelærer.

Artikkelen er først publisert på Stjernens egne nettsider, og gjengitt med tillatelse fra Stjernen Hockey.

Flere «Folk i Stjernen»: