Sport

Høgmo: - Alt for puslete i dag

FFK-trener Per Mathias Høgmo var som forventet en skuffet mann etter tre baklengs og null scoringer mot KFUM, men han har ikke mistet trua.

- Kåffa er et godt spillende lag, men denne prestasjonen er utilgivelig, spesielt på 3-0 scoringen de får sette så enkelt, sier FFK-treneren etter kampslutt.

- Vanskelig, men ikke umulig

På sedvanlig vis prøver Høgmo å tenke positivt, tross en elendig start på kvalifiseringen.

- Det første jeg sa til gutta etter kampen er at de ikke har tid til å henge med hodet til uka som kommer, forteller han.

- Er du sikker på at gutta klarer å mobilisere ?

- Ja det klarer dem. Selvfølgelig skal alle kjenne på skuffelse etter en slik prestasjon, men det er viktig at de kommer seg fort opp igjen og har fokus frem mot neste kamp, sier Høgmo.

- Vi må tenke på kampene mot Nybergsund og Alta. Klarer vi å komme opp på det nivået til helga kan vi klare det, legger FFK-treneren til.

Sellin: - Vi roter det til for oss selv

Kjell Rune Sellin løp som vanlig mye og kjempet hardt i hver duell. Dessverre for spissen kom ikke sjansene i dag.

- Det er så urutinert! Enkelt og greit, fastslår en skuffet Sellin.

- Hva tenker du om returoppgjøret nå? Det virker vel umulig?

- Det har skjedd større ting i fotball før, men det ser så klart vanskelig ut. Vi må virkelig manne oss opp nå, avslutter Sellin.

FFKs keeper, Håvar Jenssen hadde flere fantomredninger og holdt rødbuksene inne i kampen lenge.

- KFUM kom til en kjempesjanse før minuttet. Etter den redningen fikk jeg en følelse av at dette var min dag, sier Jenssen.

- Da må det være ekstra surt å plukke ut tre baller?

- Selvfølgelig. Jeg vet egentlig ikke hva mer jeg skal si. De fikk til sitt spill og ikke vi, enkelt og greit, avslutter FFK-keeperen.

Mer fra Dagsavisen