Gedigen nedtur for FFK i toppkampen

Rødbuksene ble mange hakk for små utover i 2.omgang mot Raufoss i toppkampen på Nammo stadion. FFK kjørte på etter utligningen i 1.omgang, men ble for svake foran mål.

(Raufoss - FFK 3-1)

3 min: MÅL! For en marerittstart for FFK. Ingen får klarert et enkelt oppspill. Til slutt havner ballen hos Oskar Løken som setter den enkelt i mål.

9 min: Nesten 2-0. Markeringen i forsvar svikter totalt hos FFK. Kun en god inngripen av Håvar Jenssen hindrer scoring.

13 min: Ny stor Raufoss sjanse. Hjemmelaget virker flere hakk over rødbuksene i innledningen. Det kunne fort stått 3-0 allerede.

19 min: MÅL! For en scoring av Thomas Rekdal. Unggutten lader venstreslegga og limer til. Han får et enormt treff og 1-1! Ingen sjans for keeper der.

FFK har hevet seg etter utligningen. Raufoss med en del slurv.

29 min: Aalbu holder på å sette inn 1-2. Åsheim slår en nydelig 45-graders pasning og Aalbu prøver å bredside. Rett på keeper.

Like etter er Tim Nilsen frempå, men avslutningen blir slått til corner. Bortelaget gode nå!

34 min: Alle på tribunen tror FFK har scoret, men bortelaget er millimetere unna!

PAUSE: 1-1 på Raufoss. Etter en forrykende start av hjemmelaget tok FFK mer og mer over etter utligningen. Kampen har til nå vært preget av mange frispark og tøffe dueller.

49 min: MÅL! Raufoss tar igjen ledelsen på Nammo Stadion. Veteli lager frispart på kanten av 16-meter. Mikkel Jakobsen skrur den over muren og rett inn.

59 min: Hjemmelaget og Anton Henningson skal gjøre 3-1, men misser totalt.

66 min: Raufoss har sjansene nå. FFK har gjort to bytter, men det ser ikke ut til å hjelpe.

73 min: MÅL! Raufoss setter inn en meget fortjent 3-1 scoring. Og hvem andre enn ligaens toppscorer Anton Henningson. Svensken får gå opp heeeeeelt alene på en corner.

84 min: Mislav leko kommer til avslutning, men blir avverget.