FFK ydmyket av Elverum på stadion

Etter at Raufoss tapte 2-0 mot Mjølner tidligere i dag hadde FFK mulighet til å innta tabelltoppen med seier. Rødbuksene gikk derimot kraftig på trynet og tapte stort.

(FFK-Elverum 0-3)

FFK åpner kampen best. Tim Nilsen har allerede vært farlig frempå og ser pigg ut.

10 min: Elverum presser nå og har beholdt presset på hjemmelagets halvdel. Det har blitt en del farlige hjørnespark.

11 min: Begby som er tilbake fra skade kommer seg fint fri på venstre og får slått inn. Innlegget treffer Veteli som får til en heading, men like utenfor fra finnen.

22 min: FFK har tatt over nå, og har ballen mest. Håvard Åsheim har ladet skuddfoten ved et par anledninger uten å lykkes.

24 min: Hjemmelaget presser på. Joona veteli kommer på et fint raid, men avslutter rett på keeper.

25 min: Der skal det stå 1-0 til hjemmelaget! Tim Nilsen misser først en gigantsjanse alene med keeper. Returen havner hos Andreas Aalbu som bare skal bredside ballen i kassa, men det blir blokkert.

26 min: MÅL! Elverum scorer mot spillets gang. Like etter FFKs store dobbeltsjanse.

31 min: Nesten 0-2. Etter scoringen har bortelaget fått blod på tann. FFK ser ikke ut til å henge med på noe som helst.

40 min: Elverum ser farlige ut hver gang de kommer fremover på banen. Kun tilfeldigheter gjør at det ikke står 0-2 nå.

PAUSE

Det er helt greit at det står 0-1 etter de første 45 minuttene. Kampen har vært jevn, men bortelaget har satt sin sjanse mens FFK misser.

49 min: MÅL! Elverum går ut i hundre og straffer FFK umiddelbart. Hjemmelagets forsvar sover i timen, og alene med keeper gjør ikke Elverum-spiss Magnus Solum noen feil.

52 min: MÅL! Elverum kjører over FFK! Den ellers så stødige Mads Nielsen bommer totalt på en heading, og bortelagets spiss stusser ballen bort i lengste.

57 min: Høgmo gjør grep. Farah og Mattila inn for Aalbu og Rekdal

67 min: Mattila har fått en smell og må byttes ut. Chaib kommer inn.

76 min: Chaib klinker til på et frispark fra drøye 30 meter. Skuddet er hardt, men treffer dessverre rett på keeper. Positivt innhopp av Chaib, som så mange ganger før i år.

SLUTT: Kampen ebber ut i en fortjent 0-3 seier til Elverum. FFK skuffer stort og kan neppe være fornøyde med noe som helst i kveldens kamp.