FFK rundspilt og knust av KFUM

FFK hadde ikke sjans til å stå i mot KFUMs ballsikkerhet og trøkk i dagens kvalik-kamp på Ekeberg. Nå må det skje et lite mirakel om rødbuksene skal rykke opp.

(KFUM - FFK 3-0)

1 min: Hjemmelaget kommer til en gigantsjanse helt i starten her. FFK-forsvaret svikter i markeringen, men Håvar Jenssen redder mesterlig.

17 min: Kåffa får sin andre store sjanse, nok en gang etter markeringssvikt i forsvar. Denne gangen går avslutningen rett på FFKs keeper.

27 min: KFUM kommer til en halvsjanse, men skuddet går en meter over mål. Nå ligger det en Kåffa-scoring i lufta. Hjemmelaget klart best på Ekeberg. Bortelaget har ikke skapt noe som helst.

38 min: MÅL! Det er så fortjent at hjemmelaget går opp i ledelsen. FFK har omtrent ikke fått låne ballen så langt. Fortsetter det slikt kan det bli stygt.

40 min: Eirik Mæland sender avgårde et skudd med god retning. Dessverre for rødbuksene blir skuddet tidlig blokkert

PAUSE: Mer fortjent 1-0 ledelse skal du lete lenge etter. KFUM er ekstremt ballsikre og spiller FFK nesten ned på egen 16-meter. Det må en tordentale til fra Høgmo i pausa!

48 min: MÅL! KFUM går opp i 2-0 like etter pause.

52 min: Begby og Nilsen kommer inn for Farah og Rekdal.

56 min: Hjemmelaget fortsetter å trille ball og skape sjanser. Mye nærmere 3-0 enn redusering.

62 min: Joona Veteli skyter et frispark mot mål. KFUMs keeper har ingen problemer med den.

63 min: Håvar Jenssen må være laget av noe utenom det vanlige. KFUM skal bare sette 3-0, men Håvar er der men en helt syk redning.

65 min: Der kunne FFK fått et viktig bortemål. Tim Nilsen fyrer løs og den er på vei inn i vinkelen. Hjemmelagets keeper redder på utrolig vis! Stor sjanse!

FFK mer med nå. Kan de klare en viktig bortescoring?

80 min: Mye jevnere nå. FFK jakter scoring, men makter ikke å skape de store sjansene.

88 min: MÅL! Det er så fortjent! Kåffa setter inn 3-0 like før slutt. Klabb og babb inne i feltet og Håvar Jenssen blir overlistet.

SLUTT: FFK taper meget fortjent 3-0 mot KFUM.