Endelig løsnet det for Sellin da FFK vant

(Moss - FFK 0-2) På en vanskelig gressbane stakk FFK av med seieren.

Stappfullt på Melløs og nydelig solskinn. Grunnlaget for et hett lokalderby var på plass. Og slik ble det.

Etter noen jevne åpningsminutter og en mer eller mindre forsiktig start, kom de store sjansene.

Først fikk Moss annullert en scoring etter få minutter for å ha vært for tøffe med armene inne i feltet. De gule på tribunen jublet, men stilnet fort da dommeren blåste frispark.

FFK spilte seg opp og etter 23 minutter leverte Rocky Lekaj en ellevill finte på høyrekanten. Et touch innover og banket deretter inn 1-0.

Flere mål ble det ikke før pause.

Straffe

Tre minutter etter pause kom Kjell Rune Sellin alene med keeper, og ble felt. Dommeren blåste for straffespark, og Sellin banket inn 2-0. Hans første scoring siden treningskampen mot Kråkerøy i starten av februar.

Moss kom seg mer med i kampen, men maktet aldri å overliste verken FFK-forsvaret med Mads Nielsen i front eller keeper Håvar Jenssen.

Kvarteret før slutt kom blant annet tidligere Moss-spiller Youssef Chaib inn, uten å prestere noe nevneverdig. FFK benyttet seg også av Håvard Åsheim og Oscar Lopez Borgersen.

FFK tok dermed sin andre seier på like mange kamper i årets serie. Laget går med tre strake seiere inkludert cupkampen mot Kvik Halden.