FBK med knallsterk Europa-debut

Lagene fulgte hverandre tett gjennom hele kampen, men til slutt stakk hjemmelaget av med en knepen seier.

Uhyre jevnt

(Morrenhof JD-FBK 26-28) FBK begynte veldig bra, og fem minutter før hvilen så det ut til at hjemmelaget skulle ta med seg en komfortabel ledelse på tre eller fire mål inn i garderoben. Morrenhof JD ville det imidlertid annerledes, og godt hjulpet av et hjemmelag som stresset i avslutningsspillet snudde bortelaget resultatet til 15-14 (FBK hadde status som bortelag i kveldens kamp, red. anm)

Etter hvilen fortsatte lagene og følge hverandre tett, og først etter 15 minutter klarte FBK å karre seg i ledelsen 21-22.
Kampen fortsatte i samme tempo, men FBK sikret seg en tomålsseier til morgendagens returoppgjør.