FBK holdt Vipers i 12 minutter

FBK-jentene åpnet helt fantastisk bra hjemmei Kongstenhallen mot serieleder Vipers. Og holdt Nordens beste lag til 4-4 i over 12 min. i 1.omgang.

FBK-Vipers 19-34

Men så var det slutt både på krefter, tett forsvarsspill og egne mål. Det gikk nesten ni minutter før Ballklubben maktet å putte det femte målet i nettet bak Vipers landslagskeeper Katrine Lunde.

Da var stillingen 5-9 - og de fleste av det tallrike hjemmepublikum ante  hvordan partiet ville ende.
Selv faste "klipper" som Andrea Rønning, Dorthe Groa, Louise Karlsson og keeper Jenny Sandgren sviktet i avgjørende situasjoner. Jenny slapp inn uvanlig mange mål til henne å være. Og storskyttere som Andrea, Dorthe og Louise ble kontant og innimellom elegant nøytralisert av Kristiansands-jentenes tette murverk.

Men når stjernene svikter er det heldigvis andre som begjærlig griper sjansen i dette fremtidsrettede FBK-laget. Karoline Pedersen og Celina Pedersen dukket opp som troll-av-eske. Karoline ble toppscorer for FBK og Celina lagets beste spiller.