FBK 60.000 kroner nærmere målet

FBK nærmer seg 60.000 kroner på veien til å hente hjem Anette Hansen (26), som blir «Folkets spiller».

Håndballklubben startet for to uker siden en ny kronerulling til «Folkets spiller»-aksjonen, hvor de håper å få inn ytterligere 100-150.000 kroner.

FBK har øremerket om lag 30.000 kroner til samme formål fra kronerullingen som stoppet opp i fjor.

I samtaler med sponsorer

På to uker har klubben, som før denne saken ble trykket lå på tredjeplass i eliteserien, fått inn nesten 30.000 til. Målet er klart, som Demokraten kunne melde 23. januar: Anette Hansen i rød drakt.

– Hun skal spille ut sesongen i Frankrike, hvor sluttspillet er ferdig i mai. Men vi har ikke flere måneder på oss, og håper å være i mål med aksjonen så raskt som mulig, sier styremedlem Bjørn Hansen i FBK.

Derfor har klubben sendt ut informasjon til sine etablerte sponsorer. Hansen røper at de har et par samtaler gående, som kan lede til større bidrag.

– Vi trenger alle bidrag vi kan få, og vil derfor også ta en ringerunde ganske snart. Vi må ha økonomien på plass før vi skriver kontrakt, poengterer han.

Vil til FBK

Den venstrehendte bakskytteren forlot FBK etter nedrykket i 2015. Veien gikk videre til Halden. Etter det har hun spilt i to franske klubber.

sdfvsdbgf

Hansen fortalte til Demokraten for to uker siden at hun ønsker seg nærmere familie og venner, og at flere klubber er potensielle arbeidsgivere. Hansen og FBK er praktisk talt enige hvis pengene faller på plass.

– Det passer selvsagt bra at klubben i hjembyen matcher ambisjonene mine. Jeg er ikke ferdig som håndballspiller. FBK er førstevalget mitt, slo hun fast i januar.

LES: Starter kronerulling for å hente hjem FBK-yndling

– Det er her hun hører hjemme, mener Bjørn Hansen og FBK.