Bronsevinnerne fra EM dominerte Norway Open

Med gjester fra alle de nordiske land, med nyslåtte bronsevinnere Christoffer Forsberg og Brede Sollid i fullt driv på matta og debut av to 60 – åringer ble Norway Open et kompakt med litt langdrygt stevne.

Sentrum Kampsportsenter og Norges Kampsportforbund satte naturligvis lyset sterkt på de to ferske bronsjevinnerne. Fredrikstad- karene som tok den historiske medaljen under EM i Torino, er ikke bare utmerkede utøvere i sine grener, unge Forsberg er også en ivrig trener og coach for store deler av jujitsu- miljøet i foreningen.

Sammen med partner Brede Sollid ble det nærmeste utklassing i ”Duo”, der dommerne ba om at de to satte ned tempoet på enkelte av elementene for at de samme dommerne skulle rekke å få med seg alt.

I alt tre par deltok i Duo, deriblant de to godt voksne debutantene Aslak Andresen (60) og Terje Olsen (52). I tillegg deltok et juniorpar bestående av Michael Tholstrup og Robin Monsen, alle fra Sentrum kampsportforening.

Unge Forsberg, som i opptakten til konkurransene merket litt til en skulderplage, deltok dessuten for første gang i konkurranseformen Fighting. Han gjorde det såpass skarpt at det endte opp med 2. plass i sin klasse.

I vektklassen – 69 kilo ble Rolvsøygutten Per Øivind Grandlund slått ut av Joakim Svensson etter at de hadde fulgt hverandre tett i ”best av tre” kamper.

Stevnet var for øvrig preget av noe treg avvikling og den sterke varmen i Rolvsøyhallen.

Chrisoffer Sørense innfridde målsettingen om en 1. plass i klassen –94 kilo og Silje Vindenes vant klassen Damer Åpen.