Storseier for Fredrikstad

Fredrikstad banket Sandnes Ulf 4-0 i 1. divisjon i fotball.

Nicolay Solberg sendte Fredrikstad i føringen da han satte inn 1-0 etter 35 minutter, og Fredrikstad doblet ledelsen da Thomas Drage satte inn 2-0 ni minutter senere. Etter halvspilt kamp var stillingen 2-0 til Fredrikstad.

Noa Williams satte ballen i nettet og økte ledelsen etter 64 minutters spill, og Ludvig Begby økte ledelsen da han satte inn 4-0 etter 78 minutter. Det ble ikke flere mål i oppgjøret. Da dommeren blåste av kampen, viste resultattavla 0-4.

Sandnes Ulf hadde tatt poeng i alle kampene sine hittil i sesongen før møtet med Fredrikstad.

Sandnes Ulfs Tommy Høiland, Alexander Stølås og Horenus Taddese fikk gult kort. For Fredrikstad fikk Philip Aukland gult kort.

Etter mandagens serierunde har Fredrikstad åtte poeng. Sandnes Ulf blir værende på tolv poeng.