Sport

Tidligere FFK-spiller signerer for Atlético Madrid

Den danske landslagsspilleren Daniel Wass forlater Valencia til fordel for Atlético Madrid. Kontrakten gjelder fram til sommeren 2023.

Det melder Atlético Madrid på sin hjemmeside.

32-åringen har den siste tiden vært varslet vekk fra Valencia, som han hadde kontrakt med ut sesongen. Wass skal være hentet inn for å fylle tomrommet etter at høyreback Kieran Trippier ble solgt til Newcastle tidligere i januar.

– Han er en allsidig og komplett spiller, som kan bekle flere roller på banen, skriver Atlético Madrid om sin nye signering.

Høsten 2009 ble den da 20 år gamle Wass utlånt fra Brøndby til Fredrikstad Fotballklubb. Oppholdet ble imidlertid ingen stor suksess, og han fikk kun med seg tre kamper og en scoring i løpet av sine måneder i Plankebyen. Siden har altså karrieren skutt fart.

32-åringen har hovedsakelig figurert på midtbanen, men har også spilt høyreback. Wass har – i tillegg til FFK – tidligere spilt for klubbene Brøndby, Benfica, Evian og Celta. Han har også 41 landskamper for Danmark, og var en del av troppen som tok seg til semifinalen i fjorårets EM-sluttspill.

Mer fra Dagsavisen