Sport

Fighteren blir i Stjernen

Kyle Farrell er klar for Stjernen i nok en sesong. - Jeg gleder meg til å komme tilbake til Fredrikstad, sier han til klubbens nettredaksjon.

– Kyle Farrell er en dedikert spiller som vi tror kommer til å utvikle seg videre i europeisk hockey. Kyle viste i fjor at han har ferdigheter til å bli en toppspiller i Europa, og vi er glade for å beholde ham en sesong til i Norge, sier Stjernens sportsjef Darren Treloar på klubbens nettsted.

Les også: Andreas Heier vil til toppliga og OL-spill for Norge (+)

26 år gamle Farrell gjorde 36 poeng i sin første sesong i Stjernen, og Treloar tror publikum i Stjernehallen kan vente seg mer moro i sesongen som kommer.

– Det handler mye om trygghet. Kyle vet hva han kommer tilbake til, han trives i byen og med oss i klubben. Jeg tror han kommer til å se enda bedre ut i sesongen som kommer. Kyle er et forbilde for alle yngre spillere i klubben, og vi vet at han er en rollemodell i garderoben, sier Treloar.

PS! Du leser nå en artikkel tilgjengelig for alle. For å få tilgang til alt innhold fra Demokraten og Dagsavisen, se våre abonnementstilbud her.