Sport

Tysk TV med interesse for Grace

Grace Jacob Bullen (19) blir lagt merke til også internasjonalt.

Grace Bullen er inne i en god periode.

Tidligere denne uka sendte «Olympic Channel» et tysk tv-team til Fredrikstad for å lage en dokumentar på Atlas-jenta.

Teamet fulgte henne fra løpstreninga i mørket klokka 07.00 og på alle øktene i to dager.

- Det er vel lenge siden jeg har vært så stolt som den siste uka. Seieren i Baku er det beste jeg har gjort i senior. Å beseire både en russer og en japaner var stort. Russeren tok EM bronse i U23 i år og japaneren ble verdensmester ifjor, forteller Grace.

- Tv- programmet filmet alle mine grep og de var også veldig interessert i mine meritter og spurte også om målene i år og ikke minst i 2020 når det er OL i Tokyo. Nå blir det forøvrig mange treningssamlinger både før og etter jul. Målene i 2017 er EM og VM for både junior og senior, avsluttet Grace Jacob Bullen.