FFK er klare for 2. runde

FFK vant til slutt 6-0 over Trosvik i 1. rundekampen i NM på Trosvikbanen torsdag kveld. Trosvik hadde sine sjanser i første omgang, men utover i 2. omgang viste FFK hvem som er best. 1700 tilskuere så kampen på Trosvikbanen.

90 minutter: FFK har scoret sitt sjette mål i kampen. Målscorer for FFK var Alex Valencia.

82 minutter: FFK har scoret mål igjen og leder nå 5-0 over Trosvik. Målscorer for FFK var Mattias Andersson.

79 minutter: FFK har økt ledelsen til 4-0 over Trosvik. Målscorer for FFK var Celso Borges.

61 minutter: FFK har økt ledelsen til 3-0. Målscorer for FFK var Alex Valencia.

Til sammen er 1700 tilskuere tatt turen til Trosvikbanen.

1200 betalene tilskuere på Trosvikbanen. I tillegg kommer alle barn og unge som har gratis adgang.

50 minutter: FFK har økt ledelsen til 2-0 over Trosvik. Målscorer for FFK var Dino Mulac.

2. omgang har startet på Trosvikbanen.

45 minutter: Det er pause på Trosvikbanen, og FFK leder 1-0 når lagene går i garderoben.

22 minutter: FFK har tatt ledelsen 1-0 over Trosvik. Målscorer for FFK var Mattias Andersson.

20 minutter er spilt på Trosvikbanen, og stillingen er 0-0. Trosvik har så langt vært fullt på høyde med FFK spillemessing.

Publikumsrekorden på Trosvikbanen er på drøyt 1350-tilskuere, og den skal slettes i kveld. Allerede tidlig torsdag morgen var medlemmer av Trosvik IF på plass. Mye dugnadsinnsats gjenstår før kampen kan blåses i gang. Det skal bygges en provisorisk tribune. Reklameskilt skal på plass og banen må merkes.

Her er Trosviks tropp som er tatt ut til kampen mot FFK:

Andreas Haslerud, Mariusz Drozodz - Kristoffer Weider, Andreas G.Olsen, Lars Haslestad, Morten Kristiansen, Lars Jacobsen, Christian Bye, Jon Hermansen, Martin Fjeld, Stian Eriksrud, Durim Mehmeti, Ingard Sørvik, Asim Palic, Anders Bjørnebekk, Ajdin Medic, Argtim Shabani, Alexander Bakke.

I følge Trosvikif.no er trener Jon Hermansen & Co offensive før kampen og ønsker å bidra med offensiv fotball mot FFK.