Sport

Tilbød Kvisvik, Ramberg og Martinsen til Moss

FFK's nylig avgåtte sportsdirektør Tor-Kristian Karlsen ble kritisert for ønsker om å starte omsetningen på spillerstallen raskere enn klubben for øvrig ønsket.

Det er en dårlig bevart hemmelighet at han tilbød 1.divisjonsklubben Moss FK å overta Raymond Kvisvik, Hans Erik Ramberg og Vidar Martinsen. Alle spillere som tidligere har spilt i gult og svart. Det ble ikke applaudert i FFKs sportslige ledelse for øvrig.

Martinsen avventer

Nå er det slett ikke usannsynlig at noen av de tre kan forsvinne uansett. Nærmest ligger trolig Råde-gutten Vidar Martinsen som så langt har vært mye plaget av skader i sin korte FFK-karriere.

Nå er han bedre trenet enn på lenge og satser alt på å få mer spilletid i FFK, men utelukker ikke klubbskifte dersom så ikke skjer.

Martinsen forlot Melløs og Moss til fordel for Fredrikstad i februar 2007. En kneoperasjon satte han ut av spill i flere måneder kort tid etter overgangen.

I fjor spilte han sju kamper for FFK, hvorav tre var fra start.

Skadefri

- Jeg har vært skadefri siden sommeren og føler meg mer gjennomtrent siden jeg kom til Fredrikstad, sier han til mossdagblad.no.

Martinsen fra Råde har lenge vært linket til Moss etter manglende spilletid i FFK. Mossetrener og ex FFK-ansatt, Per Morten Haugen, utelukker heller ikke at klubben vil ta kontakt i løpet av sesongen.

- Vi kommer ikke til å låne flere spillere nå. Vi kommer heller ikke til å kjøpe. Vi får se hva som skjer med Vidar utover det året her, sier Haugen til mossfk-tv.

- Utelukker ingenting

26-åringen selv ønsker å satse på en plass i startelleveren i eliteserien først.

- Jeg håper på å få mer spilletid enn jeg har fått, understreker han.

- Det holder ikke å spille tre kamper. Hvis Fredrikstad ikke vil satse på meg, er det ingen vits for meg å bli der ut året, poengterer midtstopperen, som da vil bli tvunget til å vurdere sin egen fremtid.

- Jeg utelukker ingenting.

Mer fra Dagsavisen