Sport

Anders Grönhagen ansatt som trener

FFK har ansatt svensken Anders Grönhagen som trener de tre neste sesongene. Han var førstevalget etter at klubben også hadde hatt samtaler med en danske og en kroat.

Anders Grönhagen tar fatt på sin trenerjobb den 1. februar. Han reiser hjem til Stockholm mandag og kommer tilbake onsdag eller torsdag.

- Alle jeg har møtt har pratet positivt om klubben og om byen. Signaler jeg også har fått fra svenske kollegaer, fortalte 53-åringen Anders Grönhagen da han søndag ble presentert som ny trener etter Knut Torbjørn Eggen.

- Etter at jeg har hatt trenerjobber i Sverige i hele min karriere, var det på høy tid å forsøke seg utenfor Sveriges grenser, mente svensken.

- Jeg går til FFK-jobben med stor ydmykhet og glede. Det blir veldig stimulerende å få være med på å utvikle en klubb med FFKs ambisjoner, nytt kjempeflott stadion og en by som lever og ånder for fotball, slo Grönhagen fast.

Han stiller på sin første trening med FFK torsdag ettermiddag.

Anders Grönhagen trente Djurgården på høsten i fjor. En klubb han også trente på 90-tallet. Han har også trent GIF Sundsvall, IFK Sundsvall, Elfsborg og Brommapojkarna.

FFK møter Moss FK til treningskamp i Østfoldhallen kl. 18.00 søndag kveld. Da vil naturligvis Anders Grönhagen være tilstede og se sitt nye lag i aksjon.

Les mer i Demokraten mandag!

Mer fra Dagsavisen