Sellin-dobbel senket Moss

FFK-angriper Kjell Rune Sellin stilnet muligens sine største kritikere da han sørget for to av tre skåringer i seieren på Melløs lørdag.

Sellin, i det siste beskyldt for ikke å skåre nok mål, sendte gjestene i ledelsen fra kloss hold etter 34 minutter. Til da hadde FFK god kontroll på kampen uten å dominere nevneverdig.

Etter hvilen var Sellin frempå igjen, og viste avslutningsro en angriper verdig da han doblet FFKs ledelse etter 61 minutter.

Moss hadde også sine sjanser til å skåre, men FFK hadde både treverket og keeper, Ekholt-gutten Håvar G. Jenssen, på sin side.

Få minutter før slutt kunne i stedet Joona Veteli smelle 0-3 i krysset fra 14 meter etter et innlegg. Dermed henger FFK fortsatt med i toppen av 2. divisjon avdeling 1.

Moss fikk midtstopper Durim Muqkurtaj utvist tidlig i 2. omgang. 1.422 tilskuere fikk med seg kampen fra tribunen.