Nyheter

— Tinestaffeten er for alle

Tradisjonsrike TineStaffetten ble tirsdag arrangert for 22.gang på Sentralidrettsanlegget. Arrangørene smilte fra øre til øre.

Det var altså stille rundt om i skolekorridorene i distriktet på tirsdag.

1750 deltagere

Kall det gjerne vårens vakre eventyr, TineStaffetten har igjennom en årrekke gledet mange unge i barne og ungdomsalder. Igår var de opptatt av å løpe 200 metere på Lisleby.

— Vi er veldig godt fornøyd med igjennomføringen av arrangementet. På mange måter litt som forventet, forteller Terje Gundersen, kontaktperson mellom arrangørklubb FIF, Idrettsforbundet og Tine.

Sammen med over 50 andre stod de i løpet av tirsdagen på forskjellige poster for å gjennomføre staffetten. Alt fra tidtaking, kiosksalg, til utdeling av premier.

— TineStaffetten er for alle, og alle har mulighet til å stille. Vi har i år med over 1750 deltagere fra Fredrikstad, Hvaler og Råde, sier Gundersen.

XXX

På landsbasis deltok det drøyt 1.900 skoler hva gjelder TineStaffetten. Konkurransen er for elever fra 6.klasse og opp til 9.klasse, og går ut på å løpe 200 meter for hver som stiller til start.

— Vi i FIF har vært med alle de 22 årene vi har arrangert her på Lisleby, men vi kan ikke klage, så lenge alle er fornøyde med opplegget. Det har de vært uten tvil, avslutter kontaktperson Terje Gundersen.

Mer fra Dagsavisen