Sarpsborg

KFUM solgte keeper til Sarpsborg

KFUM og Sarpsborg er enige om en overgang for keeperen Simon Thomas.

Etter kampen mot Tromsø fortalte KFUM-trener Jørgen Isnes at han var fornøyd med spillestallen sin, og at han egentlig ikke så for seg å forsterke laget hvis ingen av spillerne han hadde ønsket seg vekk. Når Sarpsborg kom på banen med et ønske om å hente Kåffas sisteskanse, Simon Thomas, kom partene til en enighet om en overgang for kanadieren.

– Jeg er veldig glad på hans vegne. Simon er en super fyr, og en utrolig profesjonell utøver som jobber steinhardt hver eneste dag. Han reflekterer godt rundt det å være keeper og har hatt en fin utvikling i KFUM, og jeg har ikke sett han bedre enn denne sesongen, sier keepertrener Nikolai «Miki» Venedik til Kåffas hjemmesider.

Les også: Nytt sterkt KFUM-poeng mot Tromsø (+)

Thomas skryter av tiden i Kåffa

Thomas har spilt 17 kamper for klubben de to siste sesongene, etter at han kom fra Kongsvinger. Før det var han i Strømmen og i 2016 spilte han for Bodø/Glimt i Eliteserien.

– Denne overgangen kjennes riktig for meg. Jeg har høye ambisjoner og vil alltid forsøke å utfordre meg selv. Gjennom dette klubbskiftet ønsker jeg å ta nye steg som keeper, og spille kamper på høyest mulig nivå, sier Thomas til Kåffa.no og fortsetter:

– Tida i KFUM har vært fantastisk. Hele klubben bidrar til at du føler du tilhører denne klubben fra første sekund, og troppen vi har her består av ekstremt talentfulle fotballspillere. Jeg vil savne spillere og alle folkene i og rundt klubben. Dere gjør KFUM til noe helt spesielt, legger Thomas til.

Les også: Slik har KFUM snudd den vonde trenden (+)

Mer fra Dagsavisen