Sarpsborg

Taxfree-butikken på Rygge selger ut

Fredag 4. og lørdag 5. november åpner Taxfree-butikken på Moss Lufthavn Rygge dørene for absolutt alle.

Dette skal være første gang at en taxfree-butikk selger varer på denne måten. Det blir 30 prosent rabatt på alle varer, melder Rygge lufthavn i en pressemelding.

- Vi har fortsatt mange varer igjen i butikken, etter at lufthavnen stengte sist helg, så vi håper med dette tiltaket å selge ut mesteparten av vår beholdning, opplyser Duty Free Manager i selskapet Airport Retail Norway, Tomas Ekvoll.

Den siste måneden har Airport Retail Norway solgt alle varer, utenom kvotevarer, med 30 prosent rabatt. Det har gitt gode salgsresultater, men fortsatt er det mye varer igjen, derfor har selskapet valgt og tolle inn resterende beholdning av kosmetikk, parfyme og sjokoladevarer, slik at alle kan gjøre et gunstig kjøp.

- Ikke minst burde dette noe spesielle salgsinitiativet være en ypperlig mulighet for å gjøre gode julegavekjøp, mener Tomas Ekvoll, som minner om at salget ikke gjelder kvotevarer.

Gjenstående varebeholdning i Taxfree-butikken på Moss Lufthavn Rygge har en totalverdi på cirka åtte millioner kroner, så det er varer for enhver smak.

Mer fra Dagsavisen