Sameer fikser skjermen

Knust mobilskjerm? Sameer Asim Choudry (25) fikser problemet mens du venter.

I Veumveien 29 har Sameer Choudry drevet butikk og verksted i halvannet år. Her reparerer han mobiler, nettbrett, pc-er og Mac-er. Kundetilgangen av fortvilte mobilbrukere med knust skjerm er god, smiler han.

– Mobiltelefonen har vi med overalt og bruker den i alle situasjoner. Selvfølgelig blir sjansen for at det kan skje et uhell med frontglasset mye større når vi bruker mobilen aktivt.

Raske reparasjoner

– Jeg er opptatt av å levere god pris og høy kvalitet, det er på den måten jeg kan sikre at kundene kommer tilbake, mener Choudry. – Hvis det kun er mobilskjermen som må skiftes kan kundene gjerne vente her i butikken, normaltid på et slikt bytte er ca. 30 minutter. Når først mobilen er ute av funksjon haster det med å få kunden tilgjengelig på mobilnettet igjen vet du!

Regnskap og mobilrep

Det var under studietiden på Høgskolen i Østfold Sameer Choudry startet med å reparere telefoner hjemmefra. Bachelorstudium i regnskap og revisjon ble gjennomført, men da hadde allerede pågangen av fortvilte kunder med knust mobilskjerm blitt så stor at han valgte å starte egen virksomhet. Det angrer han ikke på.

– Jeg har jo noen konkurrenter, men leverer du beste kvalitet er jeg sikker på at det alltid er et marked. I tillegg til skifte av mobilskjermer hjelper jeg kunder som opplever at pc-en eller Mac-en har blitt tregere. Med gjennomgang av harddisken og oppgradering av minne optimaliserer jeg maskinen så kunden blir fornøyd.

–  Ja, jeg ser lyst på fremtiden som mobil- og pc-reparatør!