Rema 1000-bygget på Selbak til salgs!

Tilbudet til villige investorer av næringseiendommer er godt i Fredrikstad. Nylig ble eiendommen som tidligere huset Rema 1000 på Selbak lagt ut for salg til 22 millioner kroner -og næringseiendommer står til salgs både på Dikeveien handelsområde, Gressvik og Torp.

I tillegg er bygården i Underhaugsgate 1 til salgs for 11,9 millioner kroner, hvor eiendommen er utleid i sin helhet til fem leietakere med en total årsleie på ca. 950.000 kroner.

Kiwi inn i tidligere Rema-bygg?

Rema 1000 Selbak flyttet for to år siden til Østsiden Storsenter. Etter at dagligvarekjeden forlot eiendommen i Løentorget 2 har bygget stått tomt. Rema-kjeden har nå tre forretninger på Østsiden. Rema Begby, - Selbak og - Øst(Brotorget).

Som vi tidligere har fortalt gikk leiekontrakten matvaregiganten hadde i eiendommen vis-á-vis Bøckmannsenteret ut 31.desember 2016. Mange spekulerte i om Rema kom til å forlenge kontrakten for å holde konkurrenten Kiwi unna sine tidligere lokaler. I salgsoppgaven står det i dag, to år etter utflytting, at Rema 1000 vil som utgangspunkt fjerne alt av butikkinnredning, herunder frys- og kjøleaggregat.

I 2016 ville ikke Kiwi verken bekrefte eller avkrefte om de ville satse på enda en Kiwi-butikk på Østsiden ved Bøckmannsenteret.

– Når det gjelder Østsiden i Fredrikstad jobber vi med flere konkrete beliggenheter, sa pressekontakt for Kiwi, Kristine Aakvang Arvin. – Vi er alltid på jakt etter nye, gode beliggenheter.

Eiendom med kro

I Storveien på Gressvik er eiendommen som huser Odins kro lagt ut for salg til 5,2 millioner kroner.

Eiendommen som består av næringslokale med pub, serveringslokale og leilighet selges av selskapet Storveien Eiendom AS. Innehaverne av Odins Kro, gjennom eierselskapet Storveien Eiendom, vurderer også salg av kroa på Gressvik - hvor eksisterende leiekontrakt kan overtas og forlenges etter nærmere avtale.

Odins Kro har vært i drift i mange år og er således godt innarbeidet, står det i salgsoppgaven. Årlig leieavtale innbringer 192.000 kroner og selger kan også vurdere at det kun er eiendommen som selges.