Pizzabakeren med nok et utsalgssted: – Bomringen har påvirket valget

Pizzabakeren etablerer nok et utsalgssted og etablerings- og opplæringssjef, Conny Rydh er glad for å gi enda mer pizza til folket.

– Vi jobber hele tiden med å finne nye steder å åpne, og har sett muligheter på Gressvik, forklarer Conny Rydh åpningen som skjer allerede på tirsdag i Storveien 81. 

Pizzabakeren er Nordens største pizzakjede og på landsbasis solgte kjeden hele 5,3 millioner pizza i 2017. Nå har Conny Rydh og co. enda større planer. Det er franchisetaker Arild Pedersen skal styre det hele. 

– Vi har nå utsalgssteder i mange byer i Østfold, og tenker at vi snart skal se på mulighetene som finnes i Moss. Det vil være naturlig for oss, sier han til Demokraten.

Deres argeste konkurrent Dominos Pizza er ikke sammenlignbart ettersom det er verdens største pizzakjede. De har allerede åpnet flere steder i Norge og øker i rekordfart, men Pizzabakeren er ikke stresset for det. 

– Jeg tror heller at det er Dominos som føler presset. Vi respekterer det dem gjør, men at de åpner så mange steder på kort tid har ikke påvirket det vi gjør nå, sier etablerings- og opplæringssjef, Conny Rydh.

Fra før finnes det to andre avdelinger i Fredrikstad, på Torp og Hassingen.