Nyheter

Oda på TV2

I morgen stiller Gressvikjenta Oda Gondrosen som deltager i TV2-satsingen «The Voice».

Oda stiller opp i en såkalt «blind edition» og skal få mentorene Espen Lind, Yosef Wolde-Mariam, Sondre Lerche og Hanne Sørvaag til å snu sine røde stoler.

Bred musikk-karriere

Oda Gondrosen har alltid satset på å få en karriere som soloartist og allerede som elleveåring sang hun på Hankø-festivalen «Føling i fjæra» før det deretter har dgått slag i slag som vinner av talentkonkurransen på Borgedagene, scenen er din på Glommafestivalen, finalist i sistesjansen under Melodi grand prix, fylkesfinalen i Ungdommens kulturmønstring, 2.plass i talentkonkurransen « Youth Got Talent» i Oslo og deltagelse på Norway cup-showet.

I fjor var Oda med i showene «Who’s bad» og «The thrill» på Edderkoppen-teater, i tillegg til flere forestillinger med «The show must go on». Oda sang og danset også i oppsettingen «En midtsommernatts drøm» i Brottet på Hvaler.

Musikkvideo i Hong Kong

I november lanserte hun sin første egenproduserte låt og allerede etter kort tid gikk sangen «Danger» høyt opp på spillelistene hos lokalradioene i Fredrikstad og Sarpsborg. Gutta Kenneth Gutterup og JP Paulsen fra gruppa Kelner, som også bidro når Annsofi Pettersen deltok i melodi grand prix, skrev låta for Oda. Musikkvideo ble det også, og Oda valgte Hong Kong framfor Ørebekk når opptakene skulle gjøres.

På nyåret spilte Oda Gondrosen inn en musikkvideo sammen med Anders Petterøe. Låta ble tilegnet Odin(13) som tok sitt eget liv på grunn av mobbing.

Mer fra Dagsavisen