Kråkerøy-jentene fortsetter målfesten

Forrige uke skrev vi om Kråkerøy-jentene J16 som er blant Norges beste lag. I helgen vant håndballjentene igjen - ny imponerende brakseier med hele 34-23.

Denne gangen var det Oslolaget Oppsal IF som fikk smake på kanonskytterne fra Kråkerøy. Som sjokkåpnet i hundre med utrolige 11-0 etter bare 10 minutter av første omgang. Så våknet Oppsal-jentene litt. Ved pause etter 25 min, sto det 20-7 til hjemmelaget i Blomsterøyhallen. De første 15 minuttene er nok det beste disse jentene noen ganger har spilt.

Etterhvert våknet Oppsal til dåd. Og dermed spilte jentene jevnt resten av kampen - 2 x 25 minutter. Toppscorerne for dagen ble: Emma Olsen 8 mål, Frida Andersen 7, Selma Henriksen 7, Tuva Thulin 5 og Thea Olsen 4. Hele syv spillere kom på scoringslista.

I morgen starter en regional landslags-treningsleir. Gledelig nok er hele fire av Kråkerøys mer enn lovende 16-åringer tatt ut, nemlig: målvakt Jenny Utne og utespillerne Tuva Thulin, Frida Andersen og Selma Henriksen. Kråkerøys mange målfester det siste året har også fått junior-landslagstreneren til å se til Østfold.