Nyheter

Klart for årets LAN

Fra torsdag til søndag arrangeres det LAN på Floren skole på Hvaler.

Det skal blant annet konkurreres i CS:GO, Super Smash Bros WNU og Rocket League. Kjell Magne Larsen (20), nestleder i arrangørkomiteen, ser frem til arrangementet.

– Vi gleder oss veldig. Vi hadde egentlig satt et tak på 68 deltakere, men plassene ble fort fylt opp så nå har vi opprettet ti nye plasser. Men dere må være raske for plassene blir fort reservert, forteller Larsen smilende.

Lavterskeltilbud

Det er 24. gangen LAN arrangeres på Hvaler, og startet allerede i 2009. E-sport har siden utviklet seg til å bli en stor internasjonal bransje med millionpremier.

Larsen synes det har vært artig å følge utviklingen i bransjen, men understreker at Hvaler sine arrangementer skal være et lavterskeltilbud hvor det sosiale står i hovedfokus.

– For oss er fellesskapet og det sosiale det viktigste. Vi ønsker å være et lavterskeltilbud, og en sosial møtearena, forteller Larsen. Han forteller videre at de har fått mye skryt både fra tidligere deltakere og deltakernes foreldre som synes det er positivt at det sosiale er det viktigste.

Aldersgrense

Aldersgrense på arrangementet er 13 år, men arrangørkomiteen åpner for at en kan delta selv om en er yngre så lenge foreldre/foresatte godkjenner det gjennom et eget samtykkeskjema som en kan finne på deres facebook-side «LANmine 24- Høst 2017».

Det selges ulike billetter til arrangementet avhengig av hvor mange dager en ønsker å være.

– Vi har billetter for mange ulike behov, så jeg er sikker på at de som er interessert vil finne billetter som passer deres behov, avslutter Larsen.

Mer fra Dagsavisen