Nyheter

Han er nye sjef for teknisk drift

Atle Holten ansatt som kommunalsjef i Seksjon for teknisk drift i Fredrikstad kommune

Holten kommer fra stillingen som sjef for Avdeling for eiendomsforvaltning i Forsvarsbygg.

-Jeg ser fram til å tiltre som kommunalsjef i Seksjon for teknisk drift. Fredrikstad er Norges 6. største by, og Teknisk drift er en stor seksjon med over 600 ansatte. Dette er med andre ord en veldig spennende utfordring som jeg gleder meg til, sier Atle Holten

Atle Holten er utdannet sivilingeniør fra NTNU. Han har også en mastergrad i Organisasjon og ledelse fra Høgskolen i Østfold. Holten har jobbet i Forsvarsbygg siden 1991, først som rådgiver og prosjektleder, deretter som leder på flere nivåer.

-Jeg er veldig fornøyd med å få Atle Holten om bord som kommunalsjef for Teknisk drift. Hans faglige kompetanse og erfaringsbakgrunn, samt hans omfattende ledererfaring er nettopp det vi trenger i seksjonen. Han vil dessuten komplettere rådmannens ledergruppe på en god måte, uttaler rådmann Ole Petter Finess.

-Jeg ser fram til at han begynner hos oss 1. februar. Da vil Asbjørn Borge gå tilbake til stillingen som konstituert kommunalsjef for Seksjon for kultur, miljø og byutvikling. Denne stillingen blir utlyst i disse dager, sier Finess

Ved søknadsfristens utløp var det registrert 11 søkere. Tre av disse ble innkalt til intervju av innstillingsutvalget ledet av rådmannen. Disse ble deretter testet og intervjuet av Price Waterhouse Coopers AS (PWC), som avga en rapport. Alle tre gikk videre til andre gangs intervju med innstillingsutvalget. Med bakgrunn i den omfattende prosessen valgte rådmannen å innstille Atle Holten til stillingen som kommunalsjef.

Mer fra Dagsavisen