Fredrikstad

Tok VM-bronsje

Navn i nyhetene med Therese Moen Heimdahl (44). Forrige helg deltok Fredrikstad-kvinnen i VM i parapole, hvor hun tok en bronsemedalje.

Therese Moen Heimdahl tok en bronsemedalje i VM i parapole.

Hva er det beste med poledancing?

– Jeg liker poledancing fordi det trener hele kroppen styrkemessig. I tillegg er poledancing veldig allsidig, som gjør det gøy å drive med. Poledancing innholder blant annet akrobatikk og mye dans.

Når begynte du med poledancing?

– Jeg begynte for fire år siden. Jeg ville utfordre meg selv, samt gjøre noe annet enn bare å trene på et treningssenter. En dag oppdaget jeg et kurs i Fredrikstad, og siden har jeg drevet med dette.

Er poledancing noe du kommer til å fortsette med?

– Ja, helt klart. Så lenge kroppen holder, så kommer jeg til å fortsette med poledancing. Og konkurranser som VM i parapole, gjør meg bare ekstra motivert.

Er det noe annet ved poledancing du liker?

– Det er veldig sosialt. Jeg trener sammen med flere andre og går ofte på kurs. Treningen blir derfor også veldig hyggelig, fordi det er et koselig miljø jeg trener i.

Kan du beskrive følelsen av å delta i VM i parapole?

– Det var en helt ubeskrivelig følelse å kunne delta i VM. Det å kunne ta på seg den norske drakten, samt ha en hel koloni av norske supportere som står der og heier på deg, det var en helt fantastisk opplevelse.

Hvilken bok har betydd mest for deg?

– Dagboken av Nicholas Sparks har betydd mest for meg opp gjennom årene. Jeg liker boken fordi den handler om generasjoner og kjærlighet.

Hva gjør deg lykkelig?

– Kjærlighet gjør meg lykkelig. Generelt sett vil jeg si at kjærlighet fra alle mennesker gjør meg lykkelig. Både familie og konkurrenter.

Hvem var din barndomshelt?

– Barndomshelten min var pappa. Det er ingen spesiell grunn til det, han var bare pappa. Min pappa. Jeg var helt klart en pappajente da jeg vokste opp.

Hva misliker du mest ved deg selv?

– Staheten min.

Hva gjør du når du skeier ut?

– Når jeg skeier ut, så reiser jeg til Oslo! Eller på et kjøpesenter, på en fest eller på byen.

Hva er du villig til å gå i demonstrasjonstog mot?

– Jeg er redd for terror, så det må bli IS.

Er det noe du angrer på?

– Jeg er jo 44 år, så jeg har gjort mye opp gjennom årene, men jeg tar alt som en livserfaring. Jeg angrer ikke på noe.

Hvem ville du helst stått fast i heisen med?

– Det må nesten være mannen min.

Mer fra Dagsavisen