Fredrikstad

- En skeiv lillefinger er min største lyte

NAVN I NYHETENE: Sanel Kapidzic (27). FFK-angriperne har fått kritikk for ikke å skåre nok mål denne sesongen. Nå har Kapidzic nettet i de tre siste kampene.

Hva betyr målene for deg?

– Det å skåre mål er positivt for både laget og meg selv, uansett hvor viktig kampen er. Det er jo målene vi blir bedømt på, og spesielt jeg da, siden jeg er angrepsspiller. I tillegg kan jeg ikke legge skjul på at det blir mye bedre stemning innad i laget når vi vinner kamper. Fansen blir jo selvsagt også glad. Så alt i alt er det en god ting å skåre mål.

Hva gjør fulltrefferne med selvtilliten?

– Vi har fått litt kritikk for ikke å ha skåret nok mål denne sesongen, så det er en god ting for alle. Det booster selvtilliten, og man tror mer på seg selv. Og hvert mål hjelper. Likevel påvirker ikke det å skåre mål spillelysten min, for fotball har jeg alltid lyst til å spille. Selv når det går dårlig.

Hvordan trives du i FFK?

– Jeg har spilt for laget i litt over ett år nå, og trives godt hos Fredrikstad Fotballklubb. Vi gjør det ikke så bra om dagen, men jeg har trua på at vi overlever sesongen. Vi prøver å stå på, og gjøre vårt beste! Så vi får bare se hvordan vi ligger an mot slutten av sesongen.

Hva gjør deg lykkelig?

– Det er mye som gjør meg lykkelig, men jeg blir kanskje ekstra lykkelig av å spille fotball. Det er ikke uten grunn at jeg har valgt det som yrke. Selv om det går dårlig, så er det å spille fotball som gjør meg glad. I tillegg blir jeg ekstremt lykkelig av å være med familien min. Enten det er å leke med barna mine, eller å være med kona mi. Jeg er en såkalt familiemann, så jeg trives godt hjemme i stua når jeg ikke er på fotballbanen.

Hvem var din barndomshelt?

– Jeg er jo fotballspiller, så da ser jeg jo naturligvis opp til en fotballspiller. Barndomshelten min er Ronaldo, ikke Cristiano Ronaldo, men den gamle Ronaldo. Ronaldo fra Brasil. Han var angrepsspiller, og det er den posisjonen jeg spiller i dag.

Hva misliker du mest ved deg selv?

– Jeg misliker egentlig ikke noe ved meg selv, men dersom jeg må si en ting så har jeg en lillefinger på venstrehånd som er litt skeiv. Altså, det at den er skeiv er ikke et problem for meg i hverdagen, men den er jo ikke like fin som en vanlig lillefinger. Jeg kommer ikke på noe utover det.

Hva gjør du når du skeier ut?

– Når jeg skal skeie ut, så sitter jeg hjemme foran TV-en. Som regel sitter jeg med Playstation-konsollen og spiller Fifa. Det er både morsomt og avslappende!

Hvem ville du helst stått fast i heisen med?

– Det var et vanskelig spørsmål. Da må jeg nok trekke fram familien min igjen, for jeg kunne ikke klart å leve uten dem.