Fransk kjørekomfort

– De fleste som prøvekjører nye Citroën C4 Cactus ender opp med å skrive kontrakt!

Bilselger Magne Alexander Holtet hos Mobile Fredrikstad er strålende fornøyd med mottagelsen Citroën C4 har fått i det lokale markedet.

– Modellen vi selger absolutt mest av er «Shine». For rett under 300 000 kroner får du med «alt» av utstyr som navigasjon, ryggekamera m.m. For ikke å glemme den hydrauliske fjæringen som gjør at bilen blir «kattemyk» og flyter over fartsdumper eller ujevnheter i veibanen.

Våger mer i fargevalget

– Hvilken kundegruppe er det som velger en Citroën C4 Cactus?

– Aldersmessig vil jeg nok si at hovedvekten er kjøpere mellom 30 og 45 år. Drivlinja er bensin og vi ser tydelig at nordmenn nå våger mer når det gjelder fargevalg på sin nye bil. Utgaver i både rød og brun ruller snart med sine nye eiere - forøvrig får den turkis/blå demobilen vår mye oppmerksomhet, nettopp på grunn av fargen som i modellspekteret heter «blå emeraude».

Trygt bilhold

– Et litt «frynsete» rykte for Citroën her i landet er en saga blott?

– Om bilmerket i dag heter SsangYoung, Kia, Citroën eller Isuzu spiller mindre rolle for veldig mange bilkjøpere. Kvaliteten er god - og vi tilbyr selvfølgelig 5 års garanti som gjør at du får et solid og trygt bilhold i mange år.

Citroën er uten tvil på vei opp, mener daglig leder Tor M. Karlsen og bilselger Magne Alexander Holtet.

– Vi selger langt over det budsjetterte antallet nybiler. Nå er en ny utgave av Berlingo på vei inn og Citroën C4 Cactus er satsningsområde. Salgsmål her i Fredrikstad for denne modellen er 60 biler i året!