Fortsatt håp om Jenny og Andrea i FBK

Toppspiller Dorthe Groa har sagt definitivt nei til en ny sesong i FBK. Derimot er det fortsatt håp om at Andrea Rønning, også hun fra Gjerpen, forblir i Fredrikstad. FBK har heller ikke gitt opp håpet om å beholde på «målvaktsveggen» Jenny Sandgren.

– Dette er dagens status med spillerstallen i FBK: Vi har fått et NEI fra Dorthe Groa. Derimot jobber vi fortsatt med en kontrakts-forlengning både med den svenske stjerne-målvakten Jenny Sandgren og toppscorer Andrea Rønning. Marte Abrahamsen har dessverre takket nei til videre FBK-spill, forteller Øistein Pettersen i en mail til Demokraten mandag.

Ny linjespiller

På den positive siden har Demokraten tidligere skrevet om Thale Rushfeldt Deila som har forlenget kontrakten med Fredrikstad-klubben ytterligere to sesonger. I øyeblikket sliter Thale med korsbåndsskaden som hun pådro seg tidligere i vinter, men er på bedringens vei.

– Vi har også signert med en ny linjespiller som kommer ra Fjellhammer, Martine Helland. Vi håper også at Malin Fried Hansen fortsetter hos oss, slutter Øistein Pettersen.

Siste seriekamp 10.april

10.april spilles siste ordinære serierunde. Frem til da har Ballklubben seks serierunder igjen. To av kampene er årets tøffeste publikumstreffere: Mot serieleder Vipers fra Kristansand førstkommende søndag i Kongstenhallen - og mot Larvik 31.mars. Også det en hjemmekamp.

Men aller først er det bortekamp mot Skrim på Kongsberg i morgen kl.18.00. Den må FBK vinne om de fortsatt skal ha «heng på bronsen». I øyeblikket holder Fredrikstad-jentene 5.plassen på tabellen, ett poeng bak Storhamar. Opp til Tertnes på ’bronseplassen’ er det kun to poeng - men Bergenslaget har spilt en kamp mer enn FBK.