Sarpsborg

Driver best av alle Quality hotellene i Norge

Richard Paulsen har all grunn til å smile. Hotellet på Grålum er kjedens lokomotiv.

Sarpsborg er det hotellet i Qualitykjeden som går best, og det er hotellsjef Richard Paulsen fornøyd med.

- Allerede nå har vi passert flere av våre sterke konkurrenter i storbyene, Oslo, Bergen, Trondheim og så videre. Sarpsborg troner på toppen og det har vi gjort i flere måneder. Selv om året 2016 ikke er over, tyder alt på at dette blir historisk og langt over tidligere rekorder. Vi har vokst enormt på ferie og fritidssegmentet, men også innen idrett, kurs og matopplevelser, melder Paulsen.

Han mener beliggenheten er gull verdt.

- Sarpsborg er et bra knutepunkt for møtevirksomhet i Østfold/Østlandsområdet. Når det gjelder ferie og fritid har vi igjennom mange år bygget oss opp som Norges morsomste hotell og det har falt i god smak oss barnefamiliene når vi er barnashotell i alle skoleferier.

At de markedsfører seg sterkt som et barnevennlig hotell, mener Paulsen er ett av suksesskriteriene.

- Vi er i flere kanaler enn tidligere og vi spisser budskapet for å treffe riktige målgruppe som er barnefamiliene i skoleferier noe som har gitt en enorm økning. På kurs og konferanse har vi flere dyktige selgere som arbeider meget godt i ett tøft markedet.

Richard Paulsen forteller at hotellet også nyter godt av at Sarpsborg er 1000 år.

- 1000 årsjubileet har gitt økt trafikk i forbindelse med store arrangement. Det er meget viktig med gode samarbeidspartnere som utfyller hverandre for å gi en økt gjestetilfredshet. Visit Østfold er også helt klart en viktig partner når vi tenker hele fylke.

Mer fra Dagsavisen