Nyheter

Disse karene har investert titalls millioner i Marnet Marine Park

Tre år etter at de lokale forretningsmennene Jack Morten Martinsen, Øivind Olavesen, Henrik og Per Bjørklund, Kenneth Haraldsen og Fredrik Dahle Olsen kjøpte deler av Fjeldskilen Marina har de så langt investert 30 millioner kroner.

Kenneth Haraldsen og Fredrik Dahle Olsen driver også bilforretningen Autopartner og Sand Marina på Spjærøy. Området vi nå utvikler har store muligheter, sier Dahle Olsen.

– Området er på ca. 30 mål. Vi kjøpte det våren 2014, et fantastisk område med store utviklingsmuligheter, svært mange hytter i området og meget stor båttrafikk i området. Vi har investert mye allerede, nytt drivstoffanlegg, det bygges restaurant, leiligheter, kiosk med mer. Per dato er det investert ca. 30 millioner kroner og det vil investeres betydelige beløp de neste årene.

– Hvordan er fremdriftsplanen?

– Området er under omregulering, det er Rambøll AS som utfører dette, arbeidet ble startet i 2014, vi håper og tror reguleringen er ferdig i løpet av 2017. Ønsket er bygging av flere leiligheter og en fantastisk molo som skal skjerme havnen.

– I båthavna er det per dato 70 båtplasser, fra små jolleplasser til plasser for de største båtene, vi har båter fra 14 til 60 fot i havna. De fleste kundene er fra vårt distrikt og det er noen få ledige plasser.

– Når det gjelder boligene oppfører vi nå 3 leiligheter. De er på ca. 100 kvadratmeter i tillegg til hems og vil koste mellom 4 og 4.8 millioner kroner. Her forventer vi stor interesse fra kunder fra hele landet. Leilighetene blir ferdige på høsten 2017, restauranten åpner våren 2018. Foreløpig er ingen leiligheter solgt, siden markedsføringen starter først etter sommeren.

Mer fra Dagsavisen