Nyheter

Boliginspirasjon på Kongsten

Fra torsdag er Boligmesse tilbake i Fredrikstad, og Kongstenhallen fylles med alt fra interiør og solceller til boligleverandører.

– Her blir det noe for de fleste, enten du skal bygge eller kjøpe nytt, pusse opp eller bytte ut møbler og interiør, forteller Kjetil Jacobsen fra arrangøren Compass Fairs i en pressemelding.

Jacobsen er prosjektleder for messa og legger til at et besøk på Boligmesse gir muligheter for en prat med eksperter fra de fleste bransjer innen hus og hjem.

– Blant annet har vi med oss flere leverandører av varmepumper, noe som er høyaktuelt fordi det fra 2020 blir forbudt med fossil oljefyring. På standen til Ingeniør Ann Theres Løchen og Energiconsult blir det også mulig å få informasjon om energirådgivning. Vi har generelt mange utstillere innen inneklima og ventilasjon, forteller Jacobsen.

Sceneprogram

Det blir også tett program på scenen hele helgen. – Otto Robsahm, kjent fra «Sinnasnekker’n» skal i tillegg til å holde foredrag med gode råd til deg som skal pusse opp, også lede de uhøytidelige konkurransene handyman og handygirl. Det er alltid spennende å se hvem som løser Ottos utfordringer på best mulig måte, og jeg kan love at dette er noe du vil ha med deg selv om du ikke deltar selv, sier Jacobsen.

Vinn boligpakke for 300.000

Prosjektlederen minner også om årets messekonkurranse.

– I år kan de besøkende vinne produkter til sin bolig for totalt 300.000 kroner, og alt man må gjøre er å registrere seg på konkurransestanden ved inngangen. Hvis du nominerer en håndverker i kåringen «Norges hyggeligste håndverker» er du også med i trekningen av en premie, avslutter Jacobsen.

Mer fra Dagsavisen