Nyheter

400 møtte tv-stjernene

Tv-kokken Eyvind Hellstrøm og komikeren Truls Svendsen gjestet Torvbyen og Libris bokhandel for boksignering tilknyttet sin nye bok «Truls à la Hellstrøm».

Omtrent 400 mennesker hadde tatt turen for å sikre seg et eksemplar av boken, samt autografer og bilde med de to tv-stjernene.

Kjendisduoen er aktuelle med boken deres, «Truls à la Hellstrøm», samt tv-programmet med samme navn. Gjennom tv-programmet har Hellstrøm og Svendsen gjort en reise i byer som blant annet Paris og Barcelona, hvor Svendsen har forsøkt å bli en bedre kokk ved hjelp av Hellstrøm. Tid til en prat ble det smått med ettersom flere byer skulle besøkes.

– Du kan få et bilde. Et bilde sier mer enn tusen ord, la Hellstrøm smilende til, før kjendisduoen satte turen mot Strømmen.

Lang autografkø

Det var et folkehav som møtte undertegnede i Torvbyen under boksigneringen. Omtrent 400 mennesker hadde møtt opp for å sikre seg et eksemplar av boken, samt autografer og bilder med de to stjernene. Jørn Andre Wilhelmsen var en av de mange som hadde tatt turen til Libris og Torvbyen.

– Det var et stort møte for meg. Jeg har fulgt begge over lengre tid. Så det var veldig gøy å endelig få møte dem, fortalte Wilhelmsen blid. Rene Ellefsen, som var ansvarlig for arrangementet, var også veldig fornøyd med arrangementet.

– Det var veldig hyggelig å få besøk av de begge. Det virket som om at boksigneringen i Fredrikstad er et av de bedre besøkene de har hatt denne høsten, fortalte Ellefsen fornøyd.

demokraten@demokraten.no

Mer fra Dagsavisen