Nyheter

Endring av trafikkmønster ved Torvbyen

Fra tirsdag stenges krysset ved Brochs gate.

Tirsdag 21. mars stenges krysset ved Brochs gate og Daniel Leegaards gate ved Torvbyen, og Apenes gate åpnes for toveis trafikk for busser. Det melder Fredrikstad kommune.

For øvrige kjøretøy blir det som vanlig enveis trafikk i retning fra Bryggeriveien mot rundkjøringen ved fylkesveg 109. Trafikkdirigenter blir engasjert for å veilede bilistene i første fase av trafikkomleggingen.

Begge parkeringshusene i Torvbyen er fortsatt åpne. Inn- og utkjøring til og fra Cityterminalen p-hus i Torvbyen blir nå fra Gunnar Nilsens gate, mens det andre p-huset fortsatt har inn- og utkjøring fra Damstredet. Spuntarbeidene i Brochs gate er i denne omgang ferdig.

– Vi fortsetter nå med å kalkstabilisere grunnen. Deretter blir det graving og etablering av nye vann- og avløpsledninger i Brochs gate mellom Daniel Leegaards gate og Apenes gate og fylkesveg 109, opplyser prosjektleder Thor Stian Olsen til Dagsavisen Demokraten.

Oppdatert informasjon om prosjektet finner du på kommunens nettside.


Nyeste fra Dagsavisen.no: