Nyheter

Mathias (27) fra Fredrikstad gjør kometkarriere

Mathias Fløtaker blir en av de yngste seniorrådgiverne i Geelmuyden Kieses historie. Han gikk hele karrierestigen i kommunikasjonsbyrået på 2,5 år.

– GK skal være stedet hvor Norges største kommunikasjonstalenter får utvikle seg i sitt tempo. Da er det hvordan du leverer som er viktig, ikke hvor lenge du har jobbet. Er du god nok, er du gammel nok, sier administrerende direktør i GK Severin Roald.

Fløtaker begynte i GK som juniorkonsulent i september 2020. Etter ett år fikk han opprykk til konsulent, og bare et halvt år etter fikk han igjen opprykk til rådgiver. Det skriver kommunikasjonsbyrået i en pressemelding.

Bratt læringskurve

Nå har han på nytt fått opprykk til seniorrådgiver. Dermed har han gått alle trinnene på GKs karrierestige på under tre år, og blir en av de yngste seniorrådgiverne i byråets historie.

– I GK har det vært mulig å ha en bratt læringskurve hele veien. Jeg har fått mulighet til å få mer ansvar og tillit, samtidig som det har vært flinke folk å lære av. Nå er jeg spent på å ta fatt på ny rolle som seniorrådgiver, sier Mathias Fløtaker i pressemeldingen.

Fløtaker er fra Fredrikstad, og er utdannet siviløkonom fra Norges Handelshøyskole. I tillegg til GK har han jobbet som journalist i VG, NTB og Fredriksstad Blad.

I GK har han vært sentral i å utvide tilbudet innen finansiell kommunikasjon.

Ett opprykk og to nyansettelser

Også Fredrik Moracchioli Lura (23) har fått opprykk til konsulent, etter bare et halvt år som juniorkonsulent. Han er også utdannet siviløkonom fra NHH, og har jobbet som journalist i Finansavisen.

– GK er en fantastisk læringsarena med utrolig flinke folk og spennende kunder. Jeg stortrives og skal fortsette å gi full gass, sier han.

GK kunngjør i tillegg to nyansettelser:

  • Mari Sæten er ansatt som ny konsulent på corporate-teamet. Hun har master i politisk økonomi fra London School of Economics og har jobbet med kundekontroll i DNB. Hun starter 1. februar.
  • Ida Breili Davidsen er ansatt deltid som juniorkonsulent for digital markedsføring fra 9. januar. Hun studerer i tillegg markedsføring ved Høyskolen Kristiania.

Hold deg oppdatert. Få daglig nyhetsbrev fra Dagsavisen

---

Geelmuyden Kiese

Geelmuyden Kiese er i dag Skandinavias største kommunikasjonsbyrå med kontorer i København, Oslo, Bergen og Stockholm, med totalt 140 medarbeidere.

Globalt er GK eksklusiv Skandinavisk partner med Ketchum som er verdens 4. største PR-nettverk, og med FTI som er ett av de største fagmiljøene på public-affairs.

---


Nyeste fra Dagsavisen.no: