Nyheter

Askim-dødsfallet: Politiet har funnet mulig åsted – ber om tips

Politiet har funnet et mulig åsted for hvor kvinnen som ble funnet død i en bil Askim tirsdag, kan ha blitt påført betydelige skader. De ber også om tips i saken.

Torsdag kveld gjorde politiet tekniske undersøkelser i et område på riksvei 115 ved Garsvik i Aurskog-Høland.

De mener dette kan være området hvor kvinnen er blitt påført betydelige skader etter at forprøver viste funn av blod i veibanen. Dette er sendt inn til videre analyser, opplyser politiet i en pressemelding fredag.

Politiet ønsker å komme i kontakt med personer som natt til tirsdag 19. juni kjørte, eller var i området mellom Bjørkelangen og Løken i tidsrommet klokka 03.30–05.00.

– Politiet er særlig interessert i tips som omfatter observasjoner av en mørkeblå Suzuki Across, 2022-modell, står det i pressemeldingen.

Kvinnen i 40-årene ble funnet hardt skadd i en bil som sto i en busslomme i Askim utenfor Oslo tirsdag morgen. Det ble satt i gang livreddende førstehjelp, men kvinnens liv sto ikke til å redde.

En mann i 50-årene er siktet i saken, men onsdag fikk ikke politiet medhold i å varetektsfengsle mannen. I fengslingsmøtet forklarte mannen at det hele var en ulykke, og at kvinnen hoppet ut av bilen i svært høy fart.

Mannen, som i avhør har sagt at han var kjæreste med avdøde, erkjenner ikke straffskyld.