Nyheter

Konferanse i Fredrikstad for å skape aktivitetsglede hos unge

Viken idrettskrets inviterer ansatte i barnehage og skole, kommune, fylkeskommune, de som er elev i videregående eller student, eller er ansatt eller frivillig i idretten og andre organisasjoner til konferansen Livsløpet i Fredrikstad.

Det kommer fram i en pressemelding fra Viken idrettskrets. Styreleder og tidligere rektor Roar Bogerud ser fram til konferansen, som finner sted 9. og 10. juni på Quality Hotell i Fredrikstad og der det er lagt opp til et omfattende program. Blant annet står foredrag med Trond «Kurte» Andreassen på timeplanen.

– I fremtiden må vi samarbeide for å skape barn og unge som går ut av skolen med en identitet som fysisk aktiv, i tillegg til alle fag de må kunne. Det handler om å skape livslang idretts- og aktivitetsglede.

Trond "Kurte" Andreassen (t.h) mottok Rolvsøy Rotarys hederspris, for sin innsats for barn og unge. Her med Rotarypresident Håvard Skjelstad.

Han forteller at Viken idrettskrets lenge har vært opptatt av å samarbeide, og å være en litt utradisjonell idrettskrets.

– Vår viktigste metode er samarbeid og med denne konferansen inviterer vi deg som jobber i barnehage og skole, kommune, fylkeskommune, er elev i videregående eller student, er ansatt eller frivillig i idretten og andre organisasjoner, fordi du er viktig for at vi alle skal kunne leve et aktivt liv i Viken, sier han.

Samarbeidet er blant annet med fylkeskommunen og Sparebankstiftelsen, og det har resultert i et bredt og spennende program.

– Vi lover at du vil komme tilbake inspirert og motivert, avslutter Bogerud.

Her finner du hele programmet.

Hold deg oppdatert. Få daglig nyhetsbrev fra DagsavisenNyeste fra Dagsavisen.no: