Nyheter

Søndag er det offisiell åpning av lysløypa

Mange har allerede tatt turen i den nye lysløypa på Gressvik – nå skal løypa høytidelig innvies.

Ved vanntårnet i lysløypa på Gressvik blir det tale, boller og hornmusikk søndag - når Fredrikstad kommune i samarbeid med Gressvik lokalsamfunnsutvalg inviterer til offisiell åpning av lysløypa fra Trondalen til Sprinklet.

Ildsjeler i Gressvik lokalsamfunnsutvalg har i lang tid arbeidet med å få den 1,5 kilometer lange lysløypa fra Trondalen til Sprinklet på plass. Lokalsamfunnsutvalget har hatt et tett samarbeid med Fredrikstad kommunen om turprosjektet på Gressvik.

Søndag skal varaordfører Siri Martinsen foreta den offisielle åpningen, ved vanntårnet. I en pressemelding fra Fredrikstad kommune fristes det med både gratis boller, kakao og kaffe under arrangementet. I tillegg til friske toner fra Rød og Hurrød skolekorps.

Gressvikmarka er kupert, men absolutt verdt en tur. Søndag blir det etablert en familievennlig postløype fra vanntårnet til Sprinklet. Fra Sprinklet kan man gå samme vei tilbake eller ta turen over fjellet og via Trondalsdammene. Trimhytta på Sprinklet er også åpen.

Fredrikstad kommune oppfordrer søndagens turglade til å parkere ved idrettsanlegget til Gresvik IF, Trondalsveien 31. Det er ca. 300 meter å gå fra idrettsanlegget til vanntårnet.

Utsikt fra Sprinkelet, Gressvik
Fredrikstad

Hold deg oppdatert. Få daglig nyhetsbrev fra Dagsavisen