Nyheter

Fotosommer’n: Her er ukas vinner!

Ble du inspirert av bidragene til årets første uke i vår fotosommer? Her er vinneren i den andre uken av vår sommerkonkurranse.

Demokratens tradisjonsrike sommerkonkurranse er et av årets høydepunkt for oss, og vi gleder oss hvert år til å se glimt fra lesernes sommeropplevelser. Vakre solnedganger og sprutende regnvær, summende insekter og lodne kjæledyr, ellevill lek og stille stunder – alt det og mye mer dukker opp i innboksen vår hver dag.

Delvinneren i fotosommerens andre uke: Gratulerer Marianne Haugerud fra Kråkerøy med bildet av Vilmer som koser seg på stranda en varm sommerdag! Du får en pose med deilige bakervarer fra Bakfickan.

I år gir vi faktisk to premier hver uke, og også andreplassen går videre til finalen på slutten av sommeren. Både ukas første- og andreplass vil altså kjempe om hovedpremien om bildeprodukter til en verdi av 4.000 kroner fra CEWE Japan Photo.

Ukas andreplass går til Lise Martinsen. Du får en gratisbillett fra Litteraturhuset Fredrikstad til boksamtaler i perioden 1. september 2021 til 1. juni 2022 (gjelder ikke konserter).

Bli med du også! Bidragene sendes til demokraten@demokraten.no og merk e-posten «Fotosommer». Bildene må være fra årets sommer, og de bør ha god oppløsning. Få gjerne med navn på folk, dyr og steder – og selvsagt fotografens navn. Husk å be avbildede personer om tillatelse til å publisere, så blir dette en super fotosommer!

Vilmer koser seg på stranda en deilig sommerdag ... så nært, med sand mellom tærne – ivrig opptatt av å flytte sand fra bøtte til lastebil (og tilbake igjen). Sommerlykke!
Lise Martinsens motiv kunne lett tatt hovedrollen i Tsjajkovskijs ballett «Svanesjøen». Eller gi inspirasjon til litt svaneyoga?
Norges best bevarte festningsby har gjennom tidene opplevd både angrep og til tider intern uenighet – men spankulerende rundt på brosteinene, er disse to rett og slett gode venner!
Nærmest vannkanten i Brottet på Spjærøy ligger Stenhoggerhytta. Hytta er en del av kystledhyttene til Oslofjorden friluftsråd og ga i sin tid stenhoggerne tak over hodet i dårlig vær.
Skogens nye konge har Frode Abbedissen kalt sitt bilde av denne figuren ute i naturen. I levende tilstand er sjiraffen verdens høyeste dyr, kan bli nesten seks meter høy og veie 1,5 tonn.
Trofaste, hengivne og kjærlige – menneskets beste venn bruker tungen til å bli kvitt overskuddsvarme. Ellen Hansens vakre firbeinte følgesvenn heter Aicko.
CEWE Japan Photo

Mer fra Dagsavisen