Nyheter

Flora gjenåpner etter forsikringskluss

Strid om hva slags forsikringsbeløp som skal utbetales er årsaken til at Flora ikke har åpnet opp igjen etter brannen i februar i fjor. – Men nå går det mot åpning, lover Nayab Raja.

Etter oppslag i lokalavisene de siste ukene om den tomme og forlatte restauranten i Kirkeparken, tok eieren Zafar Iqbal Rajas datter Nayab Raja kontakt med Demokraten onsdag formiddag.

Det er jo nettopp dette vi har sett etter alle årene med Flora; folk bryr seg om oss

—  Nayab Raja

– Jeg skjønner at folk lurer på hva som skjer med Flora. Vi driver jo en restaurant hele byen kjenner godt til. Men svaret på hvorfor det har vært stengt lenge har med forsikringsutbetalingen å gjøre. For å si det enkelt: det er ofte lettere å betale inn til forsikringsselskapene enn å få noe ut. Så der ligger problemet, hevder Nayab Raja og understreker:

– Nå er imidlertid alt i orden, takket være mye innsats også fra oss som står pappa nær. Lokalene er ferdig reparert og «oppshinet», og gjenåpningen vil skje en av de nærmeste ukene. Og i hvert fall lenge før den store softis-dagen 17. mai. Min bror kommer hjem fra Pakistan i neste uke, pappa i løpet av et par tre uker. Etter det er det full fart igjen, bedyrer Raja.

– Hva tenker du om Jan Edgar Fjells Facebook-aksjon for å få gjenåpnet Flora?

– Kjempeflott! Et fantastisk initiativ. Men det er jo nettopp dette vi har sett etter alle årene med Flora; folk bryr seg om oss. Det er vi naturligvis veldig takknemlige for, poengterer Nayab Raja sterkt.





Mer fra Dagsavisen