Nyheter

20 millioner til inkludering av barn og unge i idretten

Kulturdepartementet bevilger 20 millioner kroner til tilskuddsordningen for inkludering i idrettslag, som Fredrikstad er en del av.

Midlene skal gå til inkluderingsarbeid for idrettslag i byområder med spesielle utfordringer.

– Vi ser at barn og unge er spesielt utsatte når smittevernreglene blir innstrammet. Sosial distansering og nedstengte fritidsaktiviteter rammer særlig barn og unge i familier med lav inntekt, sier kultur- og likestillingsminister Abid Raja i en pressemelding.

Oslo, Bergen, Trondheim, Stavanger, Kristiansand, Tromsø, Drammen, Fredrikstad, Sarpsborg, Haugesund, Bodø, Sandnes, Larvik, Porsgrunn, Sandefjord, Skien og randkommuner til Oslo i Viken fylke er med i ordningen.

(©NTB)

Nyeste fra Dagsavisen.no: