Nyheter

Flere ungdomsfester i Fredrikstad bekymrer politiet

Politiet i Øst rykket ut til flere meldinger om ungdomsfester i Fredrikstad lørdag. Både bruk av rusmidler og manglende smittevern gjør politiet bekymret.

En 14 år gammel jente ble fraktet fra en av festene i ambulanse etter å ha vært så beruset at hun måtte få hjelp av politiet til å gå.

Les også: «Det er vanskelig å forstå at Vinmonopolene i det hele tatt fikk åpne slik de gjorde lørdag»

– Vi har vært på tre-fire sånne ansamlinger, og enda flere har vi meldinger på. Hvis dette er en trend rundt omkring, må foreldrene komme på banen og ta ansvar, sier operasjonsleder Terje Marstad i Øst politidistrikt til NTB.

– Det har vært noen titalls samlet, så det er fullstendig galimatias med tanke på smittevern, og i tillegg driver disse barna og ruser seg på både alkohol og narkotika. Dette er ikke tiden for å la ungdommene samle seg, sier operasjonslederen.