Nyheter

Banket opp med jernstang og påført hodeskader – nå er tre personer tiltalt

To menn og en kvinne er anklaget for vold eller medvirkning, mulig i narkorus, etter at en mann ble slått gjentatte ganger med en jernstang i Fredrikstad og påført blant annet flere hodeskader.

Mannen ble overfalt på Cicignon en sen torsdagskveld i fjor sommer. Da skal han ha blitt slått gjentatte ganger med en jernstang både i hodet og på kroppen.

Les også: Ungdommer tiltalt for grov vold mot gutt på gravlund

Volden førte til at mannen fikk flere brudd i ansiktsskjelettet, brudd i håndleddet og to kutt i hodebunnen, som ble sydd, ifølge tiltalebeslutningen mot de tre personene som politiet mener står bak.

Les også: Mann tiltalt etter at politiet fant 51 håndgranater og «Kjakans» stjålne maskinpistol

De tre tiltalte er en mann i 30-årene og en kvinne i 40-årene fra Fredrikstad samt en Oslo-mann i 40-årene. De tre er i fellesskap tiltalt for kroppsskade, som har en øvre strafferamme på seks års fengsel, alternativt medvirkning til kroppsskade.

De er alle tre også tiltalt for å ha brukt narkotika, samtlige amfetamin og andre stoffer, den samme dagen som overfallet skjedde.

Les også: Dømt for utpressing etter Gaysir-møte

Fredrikstad-mannen på tiltalelisten er i tillegg anklaget for å ha kjørt bil i narkorus vekk fra åstedet.

Saken mot de tre skal opp for Fredrikstad tingrett i mars.

PS! Du leser nå en åpen artikkel. For å få tilgang til alt innhold fra Demokraten og alle Dagsavisens utgaver, se våre abonnementstilbud her.

Nyeste fra Dagsavisen.no: