Nyheter

Fredrikstad-mann vant over 16 millioner kroner i årets første Lotto-trekning

Da Norsk Tipping omsider fikk tak i mannen for å overbringe det lykkelige nyttårsbudskapet, ble det stille i den andre enden. – Helt absurd, fastslår den ene av to heldige vinnere av gulltrekninga.

Denne Lotto-rekka ble svært innbringende for en Fredrikstad-mann og en mann i 50-årene fra Namsos.

Fredrikstad-mannen svarte først ikke da Norsk Tipping ringte, men på andre forsøk tok han telefonen, opplyser spillselskapet i en pressemelding.

– Jeg hadde lagret nummeret, og så at det hadde ringt fra Norsk Tipping. «Nå er jeg spent», sa jeg til kona.

Les også: En sniktitt på kommunens første luftetur til folket (+)

– Tårer i øya

Siden ingen prikket inn sju rette den siste lørdagen i desember, ble det såkalt Gulltrekning på den første Lotto-trekningen i 2021, med nesten 33 millioner kroner i førstepremiepotten.

Og da Fredrikstad-mannen, som ønsker å være anonym, fikk budskapet om at han hadde vunnet 16.482.210 kroner, ble han nokså stille.

– Herregud. Det er helt absurd. Det skal jo ikke være mulig. Nå har jeg tårer i øya. Vi har endelig lagt 2020, bak oss, og så får vi en slik start på det nye året, sier en glad og himmelfallen vinner fra Fredrikstad i pressemeldingen.

Les også: Nye koronatiltak i Fredrikstad

Søvnløs

Vinnerspillet hadde han kjøpt på mobil, i likhet med den andre storvinneren i årets første Lott-trekning. Førstepremiepotten ble nemlig delt mellom Fredrikstad-mannen og en mann i 50-årene fra Namsos i Trøndelag.

Sistnevnte fulgte sendingen sammen med kona, da begge hadde levert inn kupong, men bare hun sjekket tallene etterpå. Overraskelsen var derfor stor da telefonen fra Hamar kom.

– Vi satt og så på trekningen og snakket om hvor artig det hadde vært om vi vant. Da ringer telefonen, fortalte mannen til Norsk Tipping da han fikk beskjeden, med en jublende kone i bakgrunnen.

– Vi har ikke rukket å legge planer for hva vi skal bruke premien til, men barnebarna våre skal nok få litt oppmerksomhet i år. Det blir trolig lite søvn i natt, avslutter Namsos-mannen som også han ønsker å være anonym.

Les også: Finner trøst og trygghet i Torsnes-skogen (+)

PS! Du leser nå en åpen artikkel. For å få tilgang til alt innhold fra Demokraten og alle Dagsavisens utgaver, se våre abonnementstilbud her.