Nyheter

– Dette blir utrolig spennende, sikkert som en musikalsk leirskole

Stian «Staysman» Thorbjørnsen er med på årets «Hver gang vi møtes».

Stian «Staysman» Thorbjørnsen fra Gressvik og Trygve Skaug fra Ørje representerer Østfold i årets «Hver gang vi møtes» på TV2.

Mandag denne uken startet innspillingen av den ellevte sesongen av det populære musikkprogrammet.

Les også: En ettertenksom med-Østfolding

– Det er en stor ære å få covre låtene til de andre artistene. Det er med skrekkblandet fryd jeg skal fremføre mine versjoner. Og jeg gleder meg så klart til å høre hvordan de skal fremføre mine låter. Dette blir utrolig spennende, sikkert som en musikalsk leirskole med mye musikk, gode historier, latter og kanskje noen tårer, sier Staysman i en pressemelding fra TV2.

Med-Østfolding Trygve Skaug har som kjent oppkalt to av gitarene sine etter Hanne Krogh og Maria Mena. Nå skal alle tre være med på programmet sammen.

– Jeg har gledet meg helt siden jeg fikk spørsmålet. Tenk så heldig jeg er som får sjansen til å bli så godt kjent med kollegaer som jeg ser sånn opp til og setter pris på. Jeg har brukt god tid på å komme under huden på musikken deres, men nå skal jeg endelig få bli kjent med menneskene bak kunsten, sier Skaug.

– Jeg gleder meg til kaffekopper, musikk-prat og gode timer med den utrolig fine og snodige gjengen som drar ut på gården. Jeg valgte å bli med fordi programmet virkelig har kjærligheten til musikken og hjertene til kunstnerne i fokus, fortsetter han.

Her kan du lese pressemeldingen i sin helhet.

Les også: Da en gutt fra barndommen tok sitt eget liv, skrev Trygve Skaug diktet som fikk unge til å åpne seg

Nyeste fra Dagsavisen.no: