Nyheter

Fra 1.juli kan du bade ute på Kongsten

Men disse endringene må du få med deg!

1. juli kan endelig friluftsbadet på Kongsten åpnes for sommeren. På grunn av koronasituasjonen har flere endringer blitt gjort for at badegjestene kan ha en trygg opplevelse.

– Vi vet det er mange som har ventet på dette. Nå er vi sikre på at vannkvaliteten er god og at vi kan ivareta smittevernet, så vi gleder oss til å ønske badegjester velkomne, sier André Flatner, idrettssjef i Fredrikstad kommune, i en pressemelding på kommunens hjemmesider.

Nye rutiner

Dersom du ønsker å benytte deg av byens utendørsbad, må du nå bestille billett i forkant av besøket.

– For å sikre et forsvarlig tilbud til de som besøker oss i sommer, er det mange tiltak som må på plass utover en ordinær driftssituasjon. Vi må blant annet begrense antall besøkende til 200 personer av gangen og ha nedvask av anlegget mellom hver pulje av gjester. Det betyr at vi nå må forhåndsselge billetter og ha flere mennesker på jobb for å håndtere smittevernet, forteller Flatner.

Ønsker du å bade om morgenen, gir billetten deg adgang i halvannen time. Dagsbillettene varer i to timer.