Nyheter

FFK-treneren signerte ny kontrakt

Hovedtrener Bjørn «Bummen» Johansen trives godt i FFK og har ambisjoner han vil oppnå med rødbuksene. Nå har klubben og treneren forlenget kontrakten hans.

Daglig leder Joacim Heier (til venstre) og hovedtrener Bjørn Johansen er strålende fornøyd med at sistnevnte har forlenget sin kontrakt med FFK ut 2021-sesongen.

Johansen og FFK signerte torsdag kontrakten som gjør nordlendingen til FFK-trener minimum ut neste sesong. Det skriver FFK på sine egne nettsider.

Johansen har vært i klubben siden januar 2018, da han kom inn som assistent for tidligere landslagstrener Per-Mathias Høgmo. Assistenten ble hovedtrener da Høgmo gikk over til rollen som sportssjef før 2019-sesongen.

– «Driven» etter å bringe denne klubben tilbake til det høyeste nivået er stor, og vi som klubb er veldig samkjørt på veien videre. Vi ser hele tiden tegn på utvikling i riktig retning av hvordan vi ønsker å framstå, sier Johansen til samme kilde.

LES OGSÅ: «Bummen»: Derfor er FFK bedre rustet for opprykk (Demokraten+)

Daglig leder Joacim Heier i FFK er strålende fornøyd med å ha avklart situasjonen tidlig, og for å ha med Johansen videre.

– Vi har en struktur og et miljø i klubben som fungerer bra og det har gradvis gitt oss en stadig bedre utviklingskultur. Vi har kjempetro på at arbeidet som Bjørn og teamet hans gjør skal gi stadig bedre prestasjoner på banen, sier Heier.

Glad for forlengelsen er også styreleder Jostein Lunde, som sier:

– Utviklings- og forbedringsområdene som ble konstatert etter 2019-sesongen er ivaretatt på en tilfredsstillende måte, og har gitt verdifull læring og erfaring. Det er spesielt morsomt å se hvordan egenproduserte unge spillere får sjansen, og griper den. For å gi dette utviklingsarbeidet ro og kontinuitet, ønsker vi allerede nå å signalisere at vi ønsker det samme trenerteamet i 2021.

LES OGSÅ: Ingen sak å være småbarnspappa og FFK-spiller (Demokraten+)